Badkamermeubelen en Wellness

Stress en vermoeidheid hebben een steeds grotere impact op ons dagelijkse leven. Bij ons vindt u al het nodige om alles even los te laten en volledig weg te dromen in uw eigen welzijnscentrum.

De Romeinen wisten het al: met een gezonde geest in een gezond lichaam bent u gegarandeerd in topvorm.

Wij werken met: 
 • Villeroy & Boch
 • Duravit
 • Riho
 • Sphinx
 • Novellini
 • Aquaconcept
 • Sleurs
 • Vika

Duravit

En ook vandaag de dag toont Duravit telkens weer de bereidheid nieuwe wegen in te slaan - met innovatieve technieken, met buitengewoon design en met het aanboren van nieuwe productsegmenten.

Riho

RIHO levert met eigentijdse Sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrage
aan de hedendaagse badcultuur. RIHO is een Europees product van internationale allure.
Vanuit verkoopvestigingen in België, Duitsland, Tsjechië, Polen en Hongarije bedienen wij
onze afnemers met een breed scala aan baden, whirlpools, stoomcabines, badmeubelen
en glaswanden

Sphinx

De geschiedenis van BV DE SPHINX MAASTRICHT gaat terug tot 1834, nu meer dan 175 jaar geleden. Vandaag de dag is ons bedrijf nog steeds gevestigd in de Limburgse hoofdstad. De allure van een wereldstad, de nadruk op alles wat het leven de moeite waard maakt, de aandacht voor detail, het zit ons in de genen. Dat ziet u aan de ontwerpen van onze badkamers en de kwaliteit van onze producten. Dat merkt u aan de zorg die we besteden aan onze service.

Aquaconcept

Gestart met ervaring & inzicht in behoeften… Onze zaakvoerder en ons team? Verre van groentjes! Stuk voor stuk “cracks” in hun vakgebied, velen van hen lopen al jaren mee in de Belgische sanitaire wereld. Gekozen omwille van hun talenten en energieke passie. En ook de start van Aquaconcept was geen een wilde gok. Hij was gebaseerd op inzicht in de marktbehoefte “numero uno”: sanitaire oplossingen op maat!

Sleurs

Ruim gamma van badkamermeubelen, in diverse maten en kleuren, met aangepaste wastafel in kunstmarmer.

Vika

Badkamer meubelen "op maat"

Boilers

Een zalig warm bad, een stomende douche of gewoon een aangenaam warme woonkamer, het zijn allemaal dingen die we vaak vanzelfsprekend vinden. Tot… de boiler de geest geeft. Vaak beseffen we dan pas hoe belangrijk een goede boiler is. Maar wat maakt zo’n toestel goed? Dat hangt natuurlijk af van het merk, maar ook van uw persoonlijke situatie. Hoe krachtig moet het toestel zijn? En vooral, waar moet het precies voor dienen? Verwarming of sanitair water?

Jimmy D'Hondt werkt samen met enkele van de beste en meest bekende merken in boilers. Samen zijn wij erop gericht u de beste service en kwaliteit te bieden. Maak hieronder kennis met onze trouwe partners.

Wij werken met: 
 • ACV
 • BULEX
 • Atlantic
 • Sanutal

ACV

ACV gebruikt de beste technologie om te voorzien in de hedendaagse behoefte aan warmwatercomfort. Het uitgebreide assortiment warmwaterboilers en combiketels komt tegemoet aan elke wens op het gebied van warm water. Dankzij het unieke verwarmingsoppervlak van de Tank-in-Tank-systemen is optimaal comfort verzekerd.
 

BULEX

Reeds 75 jaar, ontwikkelt Bulex een uitgebreid gamma verwarmingsketels en badverwarmers. 
Nog vandaag, innoveert Bulex elke dag om u ecologische oplossingen die van hernieuwbare energieën gebruik maken zoals zonnepanelen, zonneboilers en ventilatiesystemen aan te bieden. Maar, voor de meer klassiek centrale verwarming op gas, gebruiken de Bulex condensatieketels de laatste technologieën en garanderen uw comfort op elk moment. 

Atlantic

Atlantic Belgium commercialiseert in België warmwaterboilers, een gamma van decoratieve badkamer handdoekdrogers, electrische radiatoren, huishoudelijke, tertiaire, collectieve en industriële ketels en verstevigt elke dag haar positie van markleider in verwarming en klimaatbeheersing. 

Sanutal

SANUTAL, Reeds jarenlang bekend in de verwarmingswereld en marktleider voor thermische zonne-energie.

Leidingen

Voor elk wat wils. Enkel de beste kwaliteit en merken. Daarvoor staan wij garant.

Wij werken met: 
 • Alpex
 • Mannessman

Alpex

Mannessman

Kraanwerk

In elke badkamer is een goede waterkraan onontbeerlijk. Een badkamer zonder water is immers van weinig nut. Ook voor kranen geldt wat voor badkamermeubelen, wastafels en ligbaden geldt. Ze moeten zeker functioneel zijn, maar kranen bestaan ook in verschillende vormen en afmetingen. Kies dus gerust een exemplaar dat past in het geheel van uw badkamer. Zo vervolledigt u uw badkamer en maakt u er een esthetisch geheel van.

Wij werken met: 
 • Gröhe
 • Hansgröhe
 • Oras
 • KVR
 • Axor
 • Hansa

Gröhe

Bij GROHE is design meer dan alleen esthetische opsmuk. Het is een kwaliteitskenmerk en staat voor de perfecte synthese van vorm en functie.

Hansgröhe

Bij GROHE is design meer dan alleen esthetische opsmuk. Het is een kwaliteitskenmerk en staat voor de perfecte synthese van vorm en functie.

Oras

Sinds de oprichting in 1945 Oras steeds een pionier is geweest op het gebied van kranen en douches, met bijzondere aandacht voor comfort, energieverbruik, waterefficiëntie, veiligheid en design. Oras is marktleider voor handenvrije kranen.

KVR

Sinds 1974, heeft KVR zich enkel en uitsluitend toegelegd op de verdeling van kranen.

Axor

Axor weerspiegelt de diversiteit en de fascinatie van individuele levensstijlen in de badkamer. In samenwerking met de succesvolste designers ter wereld ontstaan grootschalige en individuele badkamercollecties. Deze collecties zijn even persoonlijk en verschillend als de mensen zelf en bieden verschillende stijlen aan: van de levendig, charmante woonbadkamer tot een op de natuur geïnspireerde rustplek.
 

Hansa

Sinds 1950 produceert HANSA Metallwerke AG badkamermengkranen. Door de decennia heen werd het bedrijf – in de traditie van het familiebedrijf - door zonen en neven van de oprichter uitgebreid tot marktleider in het thuisland en vooraanstaand leverancier in de rest van de wereld. Kranenseries als Hansaronda en Hansamix werden tophits in de badkamer.